Jos huomaat virheitä tässä kortissa, ole ystävällinen ja mailaa meille tieto siitä. Maili lähtee, kun painat puista logoa.

Pro Academy
Human Resource portaali: Koulutuspaikkoja

Radisson SAS Hotel Oulu
H
allituskatu 1
90100
Oulu
Puh 08-8877666
Fax 08-
8877888

Internet

Tervetuloa Oulun Radisson SAS Hotelliin. Kaupungin ydinkeskustassa, Oulujoen rannalla sijaitsevan hotellimme etuovelta on lyhyt matka luonnon helmaan ja vaikkapa ostoskaduille, torille tai Kaupunginteatteriin. Linja-autoasema ja rautatieasema sijaitsevat alle kilometrin päässä hotellista ja lentokentällekin on matkaa vain 14 kilometriä.

Kokoustilat

Hotellissa on kymmenen kokoustilaa, niistä kahdeksaa voidaan muunnella tarpeittesi mukaan. Ainola-saliin mahtuu peräti 300 vierasta. Kaikissa kokoushuoneissa on nykyaikainen AV-tekniikka ja kokousammattilaistemme avulla tilaisuutesi tulee taatusti onnistumaan.

Kun kotitoimistosi on kaukana, palvelee hotellimme Business Service Centre sinua. Siellä käyttössäsi on mm. telefax, tietokonepääte, tulostin, modeemi- ja ISDN-yhteydet sekä kopiopalvelut.

Huoneet

Hotellissa on 226 huonetta, joista 23 on sviittejä. Kaikissa huoneissamme on puhelin, TV, videokanava, hiustenkuivaaja, housuprässi, minibaari sekä silitysrauta ja -lauta. Puolet huoneista on varattu tupakoimattomille. Business Class -huoneiden hintaan sisältyy lisäksi Pay-TV ja sanomalehti, kahvin/teenkeitin sekä kylpytakki ja -tohvelit, jotka tekevät olosi todella kotoisaksi. Business Class -huoneistamme on myös upeat näkymät Oulujoelle.