Levi Center Hullu Poro
99130 Sirkka
Vaihde 016-6510 100
Telefax 016-6510 260
Myyntipalvelu 016-6510 250
fax 016-641 568

Hotelli Hullu Poron laaja huonevalikoima tarjoaa tasokasta hiihtokeskusasumista jokaiseen makuun. Kodikkaasti sisustetuissa ja hyvin varustelluissa huoneissa viihtyisi vaikka pidempäänkin. Ravintoloista erillään olevat majoitustilat takaavat makeat unet aktiivisen päivän päätteeksi. Ravintolamme Levillä tarjoavat Lapin herkkuja ja unohtumattomia makuelämyksiä. Hullu Poron leppoisassa ilmapiirissä kokoukset sujuvat rakentavassa hengessä ja koulutuskin menee paremmin perille. Meillä on 6 kokoustilaa 10-80 hengelle, tarvittaessa jopa 500 hengelle. Sopivat tilat löytyvät kokouksiin, seminaareihin, edustustilaisuuksiin, juhlatilaisuuksiin tai vaikkapa näyttelyyn.

Kokousvälineet: Peruskokousvälineet (piirtoheitin, valkokangas, fläppitaulu). Sopimuksen mukaan saatavissa TV-video, dataprojektori, diaprojektori, faksi, CD-soitin, internet-yhteys, Areenalla myös langaton verkkoyhteys.

Hullu Poro Areena

Hullu Poro Areenalla on tilaa 1500 juhlijalle kahdessa kerroksessa. Useita baareja, 120 m² esiintymislava, tilaa kierrellä ja tanssia huippubändien ja live-esiintyjien vauhdittamana.   Areenan parvella on myös VIP-aitio. Areenan tilat ovat pääosin ravintolakäytössä. Tilat on helposti muunneltavissa suuria kokouksia, seminaareja ja konferensseja varten. Areenalla voidaan järjestää myös näyttäviä tuotelanseerauksia, messuja ja workshoppeja. Areena soveltuu jopa sisäurheilutilaksi, vaikkapa miekkailu-, nyrkkeily-, pöytätennis- ja tanssikilpailuihin tai ulkoilmatapahtumien kisakeskukseksi ja  palkintojenjakopaikaksi. Alakerta: kokousmuoto 350 paikkaa, teatterimuoto 500 paikkaa. Yläkerran kokoustila: kokousmuoto 60 paikkaa, teatterimuoto 80 paikkaa. Areenan kokoustekniikka: kolme suurta valkokangasta, kolme videotykkiä, VHS, mini DV, DVD, RGBS (tietokone), dokumentointikamera, CD, mini disc, viisi langatonta mikrofonia, yksi neppi- eli kravaattimikrofoni, kolme kääntöpäällä varustettua kameraa sekä yksi kannettava kamera.

Taivaanvalkeat

Ainutlaatuinen Taivaanvalkeat Könkään kylässä, 8 km Levin keskustasta, Ounasjoen rannalla on oikea aarre ryhmille, jotka haaveilevat kokea jotain uutta ja mystistä. Taivaanvalkeista löytyy mummolan makuista majoitusta, lapintuoksuista ylellisyyttä ja taivaallisia makunautintoja. Kehyksenä Lapin lumoava luonto, maalaismaisema ja mykistävä hiljaisuus.