Aktiivi-Instituutti
Opistotie 21
02550 Evitskog
Vaihde (09) 809 3110
Fax (09) 256 3889
 

Kokoustilat
Luentosali 1 kpl. Luentosaliin mahtuu luokkamuodossa 150 henkilöä, u-muodossa 60 henkilöä. Luentosali on tarvittaessa jaettavissa kahteen osaan.

Kokoustiloja on eri kokoisia 8 kpl, joista 2 on tietokoneilla varustettuja monitoimiluokkia. Kokoustilat soveltuvat 10-40 henkilön ryhmille.

Ryhmätyötiloja on 6 kpl. Ryhmätyötilat soveltuvat maksimissaan 8 hengen ryhmille.

Majoitus

Aktiivi-Instituutissa on 163 vuodepaikkaa. 1hh on 129 kpl ja 2hh 17 kpl. Huoneissa on wc, suihku, herätyslaite ja radio.

Ravintolatilat

Aula Café ja ilta-pub toimivat A-oikeuksin. Ravintolasali kabinetteineen soveltuu jopa 200 henkilön tilaisuuteen. Asiakkaalle voidaan tilauksesta suunnitella ja toteuttaa teemaillallisia ja -päivällisiä. Myös yritysten ja yksityisten juhlatilaisuudet, pikkujoulut ja häät kuuluvat tarjontaamme. Jokaisesta tilaisuudesta tehdään yksilöllinen, asiakkaan tarpeiden mukaan suunniteltu kokonaisuus.

Saunatilat

Aktiivissa on kaksi tilaussaunaa, joihin kumpaankin mahtuu 20-40 henkilöä. Talossa on myös yksi pikkusauna, joka soveltuu 5-10 hengen ryhmille. Saunaosastolla on myös uima-allas (16,65 metriä pitkä) ja takkahuone sekä ulkoterassi.

Liikuntatilat

Aktiivi-Instituutin tilat mahdollistavat monipuolisen liikunnan. Aktiivista löytyvät Suomen pisimmän golfin sisäharjoitteluhallin (60 metriä) lisäksi kuntosali, ulkotenniskenttä ja kaksi liikunnan monikäyttöhallia. Tilat soveltuvat myös mainiosti urheilukerhojen ja -seurojen turnauksiin ja leireihin.

Aktiivin luonnonkauniissa ympäristössä on myös suunnistuksen kiintorastit sekä kuntolenkkireitit.

Ohjatun liikuntahetken voit myös lisätä kokouspäivän lomaan virkistämään osallistujia. Liikunnallisten tiimitehtävien kautta saatte myös tehostettua tiimipäivänne tuloksia.

Juhlatilat ja -palvelut

Aktiivi-Instituutin tilat soveltuvat myös yritys- sekä yksityisjuhliin. Kesäisin juhlat voidaan järjestää vaikka kauniissa ulkopuutarhassa.