Scandic Hotel 
Continental Helsinki

Mannerheimintie 46
00260 Helsinki

Puh 09-405 51
Fax 09-4055 3255

Sijainti

Scandic Hotel Continental tarjoaa viihtymiseesi oivat puitteet ja keskeisen sijainnin.. Hotellista kävelet hetkessä pääkaupungin ydinkeskustaan, Oopperaan tai Finlandiatalolle, ja jo yhdellä kadun ylityksellä olet Töölönlahden kauniissa maisemissa, ja vaikkapa lenkkipolulla.

Palvelut

Hotellissa vieraidemme käytössä on  9. kerroksen kolme näköalasaunaa ja uima-allas, kesäterassi, pesijä ja hierontaa, hyvinvarustettu kuntosali jossa m. kauneushoitoa, aromaattinen turkkilainen sauna ja solarium, business center, ravintola Olivo snackbareineen, BarCafé, pesulapalvelu, lasten leikkinurkkaus, matkamuisto-myymälä ja lämmin autotalli autonpesupalveluineen. Hotelliaulassa yksittäis-matkustaja voi kirjoittautua oneworld lentoyhtiöiden kansainvälisille lennoille. Lentokenttäbussi pysähtyy hotellin takana. Hotellissa on langaton laajakaistayhteys.

Kokoustilat

Hotellin 11 hyvinvarustettua, muunneltavaa banketti- ja kokoustilaa  tarjoavat loistavat puitteet mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin, perinteisistä kokouksista ja kongresseista näyttelyihin, illallisiin ja räätälöityihin erikoisteemailtoihin. Kaikissa keskikokoisissa kokouskabineteissa on isot ikkunat. Voimme tarjota saman katon alla sekä majoitusta että kokoustiloja jopa  600 hengen kongressille. Erillinen kokousvastaanotto palvelee hotelliaulassa, ja kokousisännät ja –emännät valvovat että kokousjärjestelyt toimivat hyvin..

Huoneet

Hotellissa on 512 viihtyisää huonetta kolmessa kategoriassa, sviitit mukaanlukien. Huoneista on kauniit näköalat Töölönlahdelle tai hiljaiselle sisäpihalle.Kaikki huoneet ovat ilmastoituja ja niissa on hyvä perusvarustus – puhelin, TV ja elokuvakanavat, 2-3 puhelinta, hiustenkuivaaja, minibar, työpöytä, ovisilmä ja savuilmaisin. Osassa huoneita on langaton laajakaistayhteys sekä fax/tulostin/kopiokone . Uudistetun Club Ambassador-siiven ja sviittien majoittujilla on käytössään yhdeksännen kerroksen VIP-aula tarjoiluineen ja upeine näköaloineen. Tyylikkäissä Club Ambassador huoneissa on vakiovarustuksen lisäksi huonekohtaisesti säädettävä ilmaistointi, kolminkertaiset ikkunat, tilavat marmorikylpyhuoneet, housuprässi, sprinkleri ja langaton laajakaistayhteys internetiin.. Osassa näitä huoneita on myös oma tallelokero ja työhuone. Ministeri- ja Presidenttisviiteissä on lisäksi keittomahdollisuus, poreallas ja oma sauna.   Tervetuloa monipuolisen kokoushotelliimme!