Jos huomaat virheitä tässä kortissa, ole ystävällinen ja mailaa meille tieto siitä. Maili lähtee, kun painat puista logoa.

Pro Academy
Human Resource portaali: Koulutuspaikkoja

Radisson SAS Royal Hotel Vaasa
Hovioikeudenpuistikko 18
65100 Vaasa
Puh +358 6 212 8111
Fax +358 6 312 3861


Internet

Radisson SAS Royal Hotel toivottaa Sinut tervetulleeksi Vaasaan. Hotellimme sijaitsee kätevästi kaupungin liike- ja huvielämän keskellä. Vaasan perinteinen kauppatori ja ostoskeskus sijaitsevat aivan hotellin läheisyydessä. Juuri hotellin keskeinen sijainti tekeekin Radisson SAS Royal Hotellista niin suositun kokoushotellin. Lentokentälle on matkaa vain yhdeksän kilometriä, historiallinen rautatieasema on 100 metrin päässä ja linja-autoasemakin on kävelyetäisyydellä.

Kokoustilat

Uusimmalla AV-tekniikalla varustetut 21 monipuolista kokoustilaamme tarjoavat viihtyisät ja tehokkaat puitteet onnistuneelle kokoukselle. Myös auditorio, johon mahtuu 415 henkilöä, on muunneltavissa tarpeittesi mukaiseksi. Kokousasiantuntijamme auttavat mielellään tilaisuutesi suunnittelussa ja varmistavat, että kaikki sujuu odotustesi mukaisesti.

Huoneet

Hotellissa on 285 huonetta, joista suuri osa on sisustettu Maritime- ja Scandinavian-tyylien mukaisesti. Hotellissa on myös 13 sviittiä, liikuntarajoitteisille tarkoitettuja sekä savuttomia huoneita. Kaikissa huoneissa on puhelin, televiso, videokanava, hiustenkuivaaja sekä minibaari. Business Class -huoneiden hintaan sisältyy myös sanomalehti, Pay-TV, kahvin/teenkeitin sekä ylellisen pehmeä kylpytakki ja -tohvelit.

"Huoneista heijastuu yksinkertainen tyylikkyys ja meren läheisyys."