Jos huomaat virheitä tässä kortissa, ole ystävällinen ja mailaa meille tieto siitä. Maili lähtee, kun painat puista logoa.

Pro Academy
Human Resource portaali: Koulutuspaikkoja

Radisson SAS Royal Hotel Helsinki
Runeberginkatu 2
00100 Helsinki

Puh +358 9 69 580
Fax
+358 9 6958 7100

internet

Radisson SAS Royal Hotel toivottaa Sinut tervetulleeksi ensiluokkaiseen kansainväliseen hotelliimme, joka palvelee sekä liike- että vapaa-ajan matkustajia. Hotelli sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, josta on vain muutaman minuutin kävelymatka linja-autoille, metroon ja rautatieasemalle. Radisson SAS Royal Hotellissa nautit vertaansa vailla olevasta palvelusta ja mukavuudesta - niinpä voitkin liikematkallasi keskittyä täysillä työtehtäviisi.

Kokoustilat

Hotellissamme on yhteensä 13 muunneltavissa olevaa kokoustilaa. Ballroom-juhlasaliimme mahtuu jopa 300 vierasta. Kokoustiloissa on käytössä nykyaikaiset AV-laitteet. Hotellissa voidaan järjestää myös bankettitilaisuuksia.

Huoneet

Kaikki 262 huonettamme, joista kahdeksan on sviittejä, on varustettu korkeatasoisesti. Voit valita Ecological-, Scandinavian-, Oriental- tai Art-Deco -tyylisen huoneen. Tarjoamme myös savuttomia huoneita sekä huoneita, jotka on varustettu liikuntavammaisia tai allergikkoja varten. Jos haluat nauttia pienestä lisäylellisyydestä, Superior- ja Business Class -huoneemme ovat hotellimme tilavimpia ja rauhallisimpia.