Jos huomaat virheitä tässä kortissa, ole ystävällinen ja mailaa meille tieto siitä. Maili lähtee, kun painat puista logoa.

Pro Academy
Human Resource portaali: Koulutuspaikkoja

Radisson SAS Plaza Hotel
Mikonkatu 23
00100 Helsinki

Puh +358 9 77590
Fax
+358 9 7759 7100

internet

Tervetuloa Radisson SAS Plaza Hotelliin, joka sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa perinnerikkaassa ympäristössä. Täysin restauroidun ja modernisoidun hotellirakennuksen peruskivi muurattiin vuonna 1917. Kaupungin liike-elämän keskus, teatterit ja museot sekä tavaratalot ja muut ostospaikat löytyvät aivan Radisson SAS Plaza Hotellin vierestä. Rautatieasema, metro, linja-autoasema ja lentokentän bussiterminaali ovat myös hotellin tuntumassa.

Kokoustilat

Hotellissamme on 12 erikokoista ja tyylistä kokoustilaa. Tilat voidaan järjestellä muutaman hengen ryhmätyöhuoneiksi tai jopa 80 hengen kokoussaliksi. Tiloja voi käyttää myös juhlatilaisuuksissa ja suurempien ryhmien lounas- ja päivällissaleina. Kaikissa tiloissa on nykyaikaiset AV-välineet.

Huoneet

Hotellissamme on 301 luksushuonetta ja sviittiä. Huoneista 43 on Business Class -huoneita. Kaikki huoneet ovat ilmastoituja ja niiden varustukseen kuuluu TV- ja elokuvakanavat, puhelin, voice mail, modeemipistoke, hiustenkuivaaja, housuprässi, minibaari ja kassakaappi. Voit valita italialaisen, skandinaavisen tai Classic-tyylisen huoneen. Yksi kuudesta sviitistämme sijaitsee hotellin ylimmän kerroksen tornissa, josta avautuu mahtava näkymä yli kaupungin.

"Hotellissa yhdistyvät upeasti vanha ja uusi arkkitehtuuri."