Jos huomaat virheitä tässä kortissa, ole ystävällinen ja mailaa meille tieto siitä. Maili lähtee, kun painat puista logoa.

Pro Academy
Human Resource portaali: Koulutuspaikkoja

Radisson SAS Hesperia Hotel Helsinki
Mannerheimintie 50
00260 Helsinki

Puh +358 9 43 101
Fax
+358 9 4310 995

internet

Radisson SAS Hesperia Hotel toivottaa Sinut tervetulleeksi. Kansainvälistä tasoa oleva hotellimme sijaitsee Helsingin pääkadun, Mannerheimintien, varrella. Hotellia vastapäätä sijaitsevat Hesperian puisto ja Finlandia-talo, ja Kansallisoopperakin on vain parin sadan metrin päässä. Hotelli tarjoaa hyvät pysäköintitilat ja -palvelut ja hotellin katolta löytyy jopa helikopterikenttä.

Kokoustilat

Hotellissamme on 12 monipuolista ja hyvin varusteltua kokoustilaa. Tilat voidaan järjestellä asiakkaan toivomusten mukaan muutaman hengen palaveritilasta jopa 400 hengen kokoussaliin. Moderni ympäristö, nykyaikainen AV- tekniikka ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat onnistuneen kokouksen.

Huoneet

383 tyylikkäästi kalustettua huonettamme houkuttelevat Sinut rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen. Kaikissa huoneissa on Pay-TV, hiustenkuivaaja, housuprässi, kassakaappi ja minibaari. Kolme hotellimme kerroksista on täysin savuttomia. Lisämukavuutta halutessasi voit valita myös Superior- tai Business Class -huoneen tai vaikkapa Junior- tai Presidential-sviitin.