Jos huomaat virheitä tässä kortissa, ole ystävällinen ja mailaa meille tieto siitä. Maili lähtee, kun painat puista logoa.

Pro Academy
Human Resource portaali: Koulutuspaikkoja

Radisson SAS Hotel Espoo
Otaranta 2
02150 Espoo

Puh +358 9 43580
Fax
+358 9 466 693

internet

Tervetuloa Radisson SAS Hotelliin Espooseen.
Hotelli sijaitsee Otaniemessä meren rannalla, Suomen merkittävimpien high-tech -alan yritysten pääkonttorien naapurissa. Helsingin keskustaan on vain 15 minuutin ajomatka ja lentokenttäkin on vain puolen tunnin ajomatkan päässä. Hotellin rauhallinen ympäristö ja ulkoilumahdollisuudet tarjoavat rentouttavat puitteet niin liikematkustajalle kuin vapaa-ajan matkustajallekin.

Kokoustilat

Hotellissa on kaksi hyvin varusteltua 30 hengen kokoustilaa. Hotellin vieressä sijaitsevassa Kongressikeskus Dipolissa voidaan järjestää jopa 2000 hengen tilaisuuksia.

Hotellin Business Service Centerissä Sinulla on käytössäsi tietokonepääte, sähköposti, internet, tulostin sekä muita toimistolaitteita ja -tarvikkeita.

Huoneet

Hotellissa on 208 huonetta, joista kaksi sviittiä, 23 Business Class- ja 26 Superior-huoneita. Huoneiden sisustuksessa on käytetty Maritime- ja Ecological -tyylejä. Kaikissa huoneissa on Pay-TV, minibaari, hiustenkuivaaja, housuprässi, puhelin ja modeemikytkentä.