Holiday Club Tampereen Kylpylä
Lapinniemenranta 12 
33180 Tampere
Puh. (03) 231 5500
Fax (03) 231 5555

Holiday Club Tampereen Kylpylä sijaitsee vanhassa Lapinniemen puuvillakehräämössä, jonka ainutlaatuinen miljöö on uudistettu vastaamaan kylpylävieraiden tarpeita ja toivomuksia.

Tampereen Kylpylä on ylellinen ympäristö kokouksellesi. Yksilölliset sviittimme tarjoavat tasokkaan majoituksen ja hyvät tilat muutaman hengen palavereille. Allasosaston luolakabinetissa järjestät mieleenpainuvan kylpytakkikokouksen.

Kaikki kokoustilat on varustettu nykyaikaisin av-laittein. Kokousjärjestelyissä ja aikatauluasioissa kokousemäntä on aina palveluksessanne.

Kokous-, koulutus- ja muiden tapahtumien järjestäjiä palvellaan entistä paremmin. Kokoustiloihin kuuluu nyt 150 henkilön auditorio, kolme suurempaa kokoushuonetta sekä 5-6 neuvottelukabinettia.

Holiday Club Finland on uudistanut merkittävästi Tampereen Kylpylää. Lapinniemen historiallisen kehräämörakennuksen taakse on valmistunut yksitoistakerroksinen hotelli. Samalla kylpylähotellin vastaanottotilat ja ravintolat ovat saaneet uuden raikkaan ilmeen. Citykylpylän uudessa hotellissa on 60 korkeatasoista ja avaraa huonetta, lisäksi 32 huoneistoa pitkäaikaiseen majoitukseen.