Jos huomaat virheitä tässä kortissa, ole ystävällinen ja mailaa meille tieto siitä. Maili lähtee, kun painat puista logoa.

Pro Academy
Human Resource portaali: Koulutuspaikkoja

Eerikkilän Urheiluopisto
31370 Eerikkilä
vaihde 03 - 4249 900 
Fax. 03 - 4249 9399

internet

Eerikkilässä järjestyvät kokoukset, koulutustilaisuudet ja myös moni ilmeiset juhlatilaisuudet laituritansseista ja kotailloista pieniin cocktail-tilaisuuksiin ja suuriin banketteihin. Toteutamme kauniit puitteet, avustamme ohjelman suunnittelussa ja ravintolapäällikkömme huolehtii tarjoilusta. Sinun ja yrityksesi vieraat ovat tärkeimpiä vieraitamme.

Kokoustilat

Hyvät luentosalit ja ryhmätyötilat ovat käytössäsi. Ja mikäpä estää pitämästä palaveria vaikkapa laavulla tai rantasaunan takkahuoneella.

Yöpyminen

Huoneistamme 42 kpl on hyvin varusteltuja kahden hengen hotellihuoneita.  Uudessa Tammela-rakennuksessamme on mökkejä vastaavia huoneistoja neljällä makuuhuoneella, valoisalla olohuoneella ja keittiöllä varustettuina. Kerralla majoitamme mukavasti 300 vierasta .

Laajat erämaat ympärillämme tarjoavat hyvät puitteet tiimikoulutukselle luonnossa, yöpyä voi vaikkapa laavussa tai puolijoukkueteltassa.